Tänään oli punnituspäivä ja pelkäsin pahinta. Viikko ollut poikkeuksellinen, viisi päivää mökillä, jossa kahtena alkoholia. Mutta tulos: tasan 80 eli -1,1 kiloa!!!Tosin olin kamalan pettynyt aamulla vaa’alla koska tulos alkoi kasilla eikä seiskalla J 100 grammaa vähemmän ja painoni olisi ensimmäistä kertaa varmaan kolmeen vuoteen alkanut seiskalla! Mutta tyytyväinen olen, toivottavasti ne huonot viikot on  nyt pääosin takana ja tästä eteenpäin lähtisi 400-800 grammaa / viikko.

Mitään muutoksia en nyt ole tekemässä koska näin hyvin on mennyt. Leipä/pasta yms. himoja ei ole ollut lainkaan, aikaisemmin sellaisia teki mieli usein. Kuitenkin välillä on ollut tarvetta syödä vaikka olen juuri syönyt. Eilen totesin että se liittynee liian suuren hiilihydraatti määrään. Söin vähän lihaa ja runsaasti salaattia (vihersalaatti tomaatilla, kurkulla ja sipulilla sekä raejuustolla ja öljyllä), ison tomaatin (täytettynä sinihomejuustolla) ja kesäkurpitsaa. Kenties siinä tuli liikaa hiilihydraatteja kerralla. Tosin ei se kyllä suurelta määrältä tunnu kun noin katselee (pelkkiä kasviksia) mutta laskettuna siinä oli 15 grammaa. Tiukkana päivänä hillihydraattimääräni on koko päivänä 20, joten ehkä 15 oli tuolla kerralla liikaa. Vaikea sanoa, pitää vähän tutkia voiko ne ”himot” palata noin vähästä.

Huomenna menen työterveyslääkärille, puolisen vuotta on ollut allergiaoireita, joten käyn nyt niistä puhumassa. Samalla pyydän päästä peruslabroihin, katsotaan kolesterolit yms. Jos vaikka puolen vuoden päästä kävisi uudestaan niin näkisi onko mitään huolestuttavaa.

Nyt ”kesälomahommiin”, maalaamaan J